datumiAKL

AKL21

ASTRONOMSKI KAMP «Letenka 2021» 

od 08. do 11. jula. 


Letenka, Fruška gora

Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N


Ko dolazi, koga očekujemo | Program  | SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU


Veza sa internetom sa Letenke je očajna i to već svi stari kamperi znaju. Ipak, ona se polako poboljšava pa ćemo to pokušati da iskoristimo.

Napravili smo poster kampa. On se upravo štampa a evo njegove digitalne verzije. 

AKLposter poster qr


qr kodovi

   

Primetite na drugoj slici, desno, mesto sa QR kodom. Kada telefonom skenirate prvi ući ćete u program kampa (ako veze sa interentom budu bar solidne, ažuriraćemo ga svakog dana). Drugi kod vas vodi u Astronomski magazin, a treći na Instagram Astronomskog magazina

Plan je da u ovom trećem objavljujemo slike sa kampa tokom njegovog trajanja. 

   
   

Šta je QR kod (iz Vikipedije)

QR kod (engl. QR code) je matrični kod kreiran 1994. Stvorila ga je japanska korporacija Denso-Wave. „QR“ je akronim od Quick Response (brz odziv), pošto je tvorac nameravao da se sadržaj izuzetno brzo dekodira. 

Korisnici koji poseduju mobilni telefon sa kamerom i instaliranim odgovarajucim softverom, mogu da skeniraju sliku QR koda, koji će uključiti internet pregledač i odvesti korisnika na ugrađenu URL adresu. 

 

 


Sve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. (neki članci treba da se ažuriraju, biće ustkoro). U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Da najavite svoj dolazak pišite ovde Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Autobuski prevoz - nema!
English
 
 
 

radanT

Dodaj komentar