Zabavnik

Najpametnija devojčica na svetu izabrala svoje buduće zanimanje

lisa2Pre ili kasnije dođe vreme da čovek izabere svoje buduće zanimanje. Istina, u većini slučajeva izbor nije velik, ili nije nikakav, pa neko postane pekar ili pravnik, ne zato što mu je to zapisano u genima, već zbog sticanja raznih okolnosti. Tako je jedan moj prijatelj posle gimnazije hteo da se upiše na umetničku akademiju jer je želeo da bude slikar, ali su mu roditelji rekli da se mane gluposti i da završi pravni fakultet jer od „slikanja nema hleba“. Tako je on izabrao prava.

Opširnije: Najpametnija devojčica na svetu izabrala svoje buduće zanimanje

Write comment (0 Comments)

Kako da deaktivirate atomsku bombu?

1Kao prvo i najvažnije, šansa da se nađeš u situaciji da se ispred tebe nalazi atomska naprava u kojoj otkucava satni mehanizam je stvarno nikakva. Ali ipak, recimo da si postao neki Džems Bond i da MORAŠ da upotrebiš sve svoje znanje i veštinu da bi deaktivirao atomsku bombu, evo ti nekoliko korisnih saveta:

Opširnije: Kako da deaktivirate atomsku bombu?

Write comment (2 Comments)

Vanzemaljci pronađeni na autoputu

VZ 2

Policija Kraforda, malog grada u Koloradu (403 stanovnika prema popisu iz 2020.) zbog sitnog saobraćajnog prekršaja zaustavila je vozilo koje, sudeći po izgledu, nije sa naše planete. Šerifova kancelarija okruga Kraford saopštila je da su u vozilu policajci zatekli „prijateljske humanoide“ koji su došli u miru.

 

Opširnije: Vanzemaljci pronađeni na autoputu

Write comment (0 Comments)

Zeznuli ste Valentinovo (i ne samo to)?

Valentine 1

Dan državnosti, neovisnosti, rođendani, obljetnice...tko će ih sve popamtiti. Dogodi nam se da poneki i preskočimo bez ikakve loše namjere. Šteta je napravljena, šta sad? Uobičajne ovozemaljske isprike redovno nisu od neke prevelike koristi. Ne garantiramo da će „upaliti“, ali da pokušate čestitkom-razglednicom iz svemira?! Nešto nalik na skinuti zvijezde s neba.. Pokušajte, ne košta, može upaliti!

 

Opširnije: Zeznuli ste Valentinovo (i ne samo to)?

Write comment (0 Comments)

Komentari

  • Dragan Tanaskoski said More

    Kineski pristup svemirskim... 23 sati ranije
  • Gala said More
    Zbog takvih kao g.Duca smo prestali... 2 dana ranije
  • mit01 said More
    Kakve :D divne fotografije, nebo,... 2 dana ranije
  • Kizza said More
    Zanimljivo otkriće. Nejasna je ta... 4 dana ranije
  • Baki said More
    Stručnjaci trenutno procenjuju... 5 dana ranije

Foto...