aklnajava

kalendarSeptembar  

ASTRONOMSKI KAMP 
«Letenka 2020» 
od 17. do 20. septembra. 

Letenka, Fruška gora

Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N

Sve što treba da znate o kampu

<< 

Ko dolazi, koga očekujemo | Program  | SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU


 16.09.2020. 

Tokom današnjeg dana na Letenki su Izviđači iz Sr. Mitrovice postavili velike šatore za potrebe kampa. 

Od sutra čekaju se učesnici kampa. 

Na vodovodu Letenke je tokom pre podneva izbio kvar, ali kako sa Letenke javlja upravnik - sve je popravljeno i vode ima!

Trava na poljani Letenke je pokošena. Mile Kočić - Koča, starešina Izviđača i domaćin kampa javlja da je sve čisto, uredno i spremno za kampere. 

Tuševi i toaleti - paviljon 1 ulaz 1 (ili pitajte organizatore ako ne znate gde je to). 

 09.09.2020. 

AKL maskaZa sada pripreme za održavanje kampa idu dobro. Svesni smo svi da u osnovi trenutna epidemiološka situacija može da se pogorša, ali za sad se čini da smo preživeli onaj težak period u koji neke druge zemlje tek sada ulaze. Nadamo se da je tako.

Ipak svi moramo da se strogo pridržavamo mera zaštite od Covid19 virusa koje budu važile u vreme održavanja kampa. 

Verujemo da će i tada važiti nošenje maski u zatvorenom prostoru i održavanja međusobnog rastojanja od dva metra. U tom cilju u velikom šatoru, u kome se po običaju održavaju predavanja, neće biti stolova i klupa za sedenje umesto kojih će po travi biti postavljeni podmetači za sedenje. Šatorska krila će biti podignuta kako bi se napravilo prirodno provetravanja tako da ćemo i u šatoru zapravo biti na otvorenom prostoru. 

Sem toga, ukoliko ne bude padavina planiramo da predavanja održavamo na otvorenom i takođe sa podmetačima za sedenje koji će biti propisno razmešteni.

Verujemo da će na Letenki biti bezbedno čak i bez pomenutih mera, ali ne bismo želeli da se neko razboli. A to najviše zavisi od svih nas, učesnika kampa. 

U smislu navedenog dopunjen je i Pravilnik o ponašanju u kampu

 


Sve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Da najavite svoj dolazak pišite ovde Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Koliko to košta? NIŠTA
Autobuski prevoz NEĆE BITI ORGANIZOVAN
 
English
 
nevremeAstronomski kamp 2019. 
 
 

radanT

Dodaj komentar