Snaga dešavanja privlači ljubitelje prirode i nauke odasvuda da bi se spojili na jednom mestu. Tu sam prvi put video Kristinu, Lana je sa 9 meseci bila na Letenci i spavala u šatoru. Teja je pak imala 11 meseci jer je rođena avgusta. Uspeli smo da na Lanu prebacimo delić entuzijazma pa sad i ona jedva čeka da dođe na L i priča nešto. Počela je i ona da odbrojava vreme, ne po završetku škole, nego dolaska na Letenku. Kristina ne da me zarume, nego je i ona ista kao ja. Ili sam ja isti kao ona. Fizičari smo, ona pritom i astronom po zvanju. Volimo lepe stvari i potpuno je logično da nam je Letenka najlepše dešavanje u jednoj godini 

Čeda Stanković
o AK Letenka
 

GOPR0007

GOPR0008

GOPR0018

GOPR0023

GOPR0028

CEO ALBUM 55 fotogrfafija

PRONAĐITE SE NA FOTOGRAFIJI (16 grupnih fotografija)

FOTOGRAFIJE SA KAMPA (901 fotografija)

>> Astronomski kamp „Letenka 2022“ - ZAVRŠENSve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. (neki članci treba da se ažuriraju, biće ustkoro). U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Da najavite svoj dolazak pišite ovde Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Koliko to košta? Ne plaća se ništa
Autobuski prevoz - nema!
English
 
14516185837 fd5e043bdd o
 
 

radanT

Dodaj komentar