ASTRONOMSKI KAMP 
«Letenka 2019» 
od 11. do 14. jula.

Letenka, Fruška gora
Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N

 
>> >>  PROGRAM

2019 07 13 15.01.20 1

JAROSLAV GRNJA je gimnazijski profesor fizike, astronom amater, iskusan astrofotograf. Zajedno sa svojim prijateljem Jankom Mravikom snimio je preko sto tranzita vansolarnih planeta i otkrio dvojnu, do tada nepoznatu, zvezdu. U zadnje vreme Jaroslav vrlo uspešno koristi varjaču. Njegovim astronomskim rezultatima svi se dive, ali najviše zadovoljstva mame gulaši koje priprema na nekim našim skupovima. Nepodeljeno je mišljenje da je u kulinarstvu, bar što se kazana tiče, dostigao najviši nivo.

Evo njegovih fotografija sa kampa.

 

DSC 0083

DSC 0085

DSC 0090

DSC 0094

DSC 0099

CEO ALBUM FOTOGRAFIJA JAROSLAVA GRNJE

 

KOLEKCIJA ALBUMA FOTOGRAFIJA SA AKL2019


I ove godine AKL se održava pod pokroviteljstvom projekta VoBaNISTA. To znači da su sredstva za kamp obezbeđena i da neće biti nikakve kotizacije, da će biti obezbeđen besplatan prevoz od Novog Sada do Letenke i nazad (četvrtak i nedelja). 

Program? Standardan: posmatranja, predavanja, projekcije, takmičenja i puno priče za one koji to žele. Detalje o programu objavićemo u narednom periodu.

 
Sve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
 
SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Prijavite svoj dolazak Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
English
 
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži