VZ 2

Policija Kraforda, malog grada u Koloradu (403 stanovnika prema popisu iz 2020.) zbog sitnog saobraćajnog prekršaja zaustavila je vozilo koje, sudeći po izgledu, nije sa naše planete. Šerifova kancelarija okruga Kraford saopštila je da su u vozilu policajci zatekli „prijateljske humanoide“ koji su došli u miru. 

Policija je još dodala da su se ovi humanoidi zaputili na festival u Rozvelu, Novi Meksiko. Kao što svi vispreni teoretičari zavera dobro znaju upravo u Rozvelu su pre više decenija vojne vlasti uhvatili vanzemaljce kada im se srušila njihova letelica. Samo što to vojska neće da prizna.

Problem sa ovim vozilom bila je njegova nezemaljska registracija, ali su u kratkom razgovoru humanoidi uverili policiju da će prvom prilikom ispoštovati zemaljske propise o registraciji vozila, samo treba da se vrati na Kripton. 

Vozač ovog čudnog vozila je, dodaje se u izveštaju šerifove kancelarije, upozoren da na zemaljskim putevima vorp brzina nije dozvoljena, a i da se fejzeri ne smeju koristiti, naročito tokom vožnje.

VZ 1

https://www.aol.com/police-pull-over-ufo-minor-102602356.html 

 


Komentari

 • moravac said More
  :) Dobar dan, dear A.M.2024-jul koji je... 4 dana ranije
 • milo said More
  prekrasno, prekransno Pre 1 nedelje
 • Baki said More
  Svaka od milion slika Hubble je... Pre 1 nedelje
 • zalukajmy said More
  „Problem sa tri tela“ je... Pre 1 nedelje
 • Astronomski magazin said More
  Na žalost Duca NIJE uspeo da navede NI... Pre 2 nedelje

Foto...