Samo da vas obavestim da smaka sveta nije bilo. Trebalo je da stigne prekjuče, 23. septembra, ali eto, nešto se desilo pa je otkazan za neki drugi dan. A koliko vidim iz nekih neobičnih novina radilo se o više potencijalnih uzročnika.

smak svetaNe znam kako izgleda smak sveta koji stiže sa nebesa pa sam nešto improvizovao. Po meni - liči. 

Ne mogu da proniknem u sve dubine tih mudrosti, pa ću samo, kao potpuni laik, nabrojati neke: Isus je trebalo da nas poseti u velikoj akciji podizanja mrtvih (tako nekako, mada mi to više liči na antismak sveta). Navodno, trebala su da se otvore nebesa i On siđe među nas i tako dalje.

Zatim radi se o poravnjanju (citiram, da ne bih nešto pogrešio): On this day, the astronomical alignment of Virgo, Leo, the Sun, Moon, Mars, Mercury, Venus and Jupiter will mark a prophecy set in the Book of Revelation 12:1-2. Dakle, poravnanje.

Dalje, trebalo je da se pojavi neka žena ogrnuta Suncem i sa Mesecom pod nogama sa krunom od 12 zvezda (u pitanju je sigurno Devica Marija).

Ima još, ali za nas je najinteresantniji slučaj planete Nibiru. To je trebalo da bude fascinantan događaj: planeta (za koju astronomi inače ne znaju) trebalo je da lupi u Zemlju. To je izračunao numerolog David Meade.

Evo flimića iz koga se vidi kolika je ta opasnost (upozorenje, ne preporučuje se mlađima od 12 godina).

Moram napomenuti da nisam detaljno pročitao vesti o smaku sveta, pa sam možda nešto i pogrešno shvatio, ali koga zanima evo linka.


Smak sveta - članci


 


Komentari

  • Aleksandar Zorkić said More
    Hmmm, ovako treba da se vidi: settings... 5 sati ranije
  • Miki said More
    Zbog čega se kod mene ne pojavljuje... 6 sati ranije
  • Baki said More
    Dobar izbor. Popularno rečeno... 11 sati ranije
  • Baki said More
    “Postoji jedna čudna kontradikcija: u... 17 sati ranije
  • milena said More
    Mmm hvala, autoru, veliki zagrljaj :D 2 dana ranije

Foto...