Da li je let čoveka na Mesec istina ili laž? Šta se zaista desilo a šta je snimljeno u studiju – pokušajte da saznate iz ovog zanimljivog filma.

"Fly Me to the Moon" je romantizovana priča o misiji Apollo 11 na Mesec. Iako se priča filma uglavnom fokusira na direktora lansiranja (Channing Tatum) i marketinškog stručnjaka (Scarlett Johansson), radnja filma vas vodi kroz celokupnu priču kako su Amerikanci poslali čoveka u svemir.

 FlyMe

Ako ste željni uzbuđenja i romanse i imate smisao za humor, ovaj film će vas očarati. Scarlett Johansson je na 100% u svakoj sceni. Ovo je njen nastup koji je ističe i pokazuje zašto je jedinstvena. Možda je nedostatak da je Channing Tatum vrlo dobar, ali nije na njenom nivou, što ipak ne narušava film. Njene scene sa Jimom Rashom (tajni službenik američke vlade) su odlične. One imaju neku magiju. Rashoma znamo ga iz serija "Community" i njegovog scenarija za film "The Way Way Back".

Radnja se dešava u Nasinom centru u Kejp Kanaveralu na Floridi. Film je namenjen i muškoj i ženskoj populaciji. Zabavne scene sa mačkom koja ometa snimanje lažnog sletanja u drugom delu filma su za sve uzraste. 

Zaključak: Ovo je vrsta filma koji se danas retko viđa. Zabavna romantična komedija koja se kreće između drame, komedije i romanse na način koji održava pažnju dugog trajanja filma.

Žanr: Komedija, romansa
Premijera: 12. jul 2024 (u SAD)
Trajanje: 2 sata 12 minuta

 

 


Komentari

  • Baki said More
    Uvek pravi odabir aktuelnih tekstova.... 4 sati ranije
  • Trbulja said More
    Puno hvala na odličnom tekstu i... 2 dana ranije
  • Tristan Hübsch said More
    Inače, vrlo detaljni pregled raznih... 3 dana ranije
  • Tristan Hübsch said More
    Zakuvava se žestoko: Sad već ima... 3 dana ranije
  • Aleksandar Zorkić said More
    Ne može biti nerešeno: merenja će se... 3 dana ranije

Foto...

ŠTA DA GLEDAM?
 
KARTE NEBA
wikisky
 
 
KORISNO
Mere - Koliki ugao nebeske sfere zauzima ispružena šaka