NEĆE BITI SMAKA SVETA!!! Neće biti smaka sveta ni 21. decembra, ni 22. Neće ga biti ni ove godine, ni sledeće! Neće ga biti za vašeg života, ni za života vaše dece, ni za života dece vaše dece! Ne brinite se zbog toga. Imate milion drugih, važnijih stvari za brigu. Brinite o svom zdravlju i zdravlju vaše dece. I o tome kako živite i šta i kako radite. Nemojte trošiti vreme, energiju i živce na besmislene priče o tome kako će doći smak sveta.

***

Dva komentara su me naterala da napišem ovo. Prvi je napisala g-đa „viiki“ i njen komentar ma koliko bio zasnovan na neinformisanosti potpuno razumem. Svi mi danas na brzinu i bez velike pažnje čitamo članke, a suočeni smo sa ogromnim brojem često oprečnih tekstova na istu temu. Zato nije čudo kada se u tom obilju zbunimo i nešto pogrešno shvatimo, ili bar nismo sigurni da smo članak dobro shvatili.

Drugi komentar napisao je „mmcc“. U tom komentaru naš redovni čitalac je izneo dramatičan, užasan primer jednog razrednog starešine koji plaši svoje učenike smakom sveta. Takav ne zaslužuje da bude pušten u školsko dvorište, a ne da bude pedagog. Nadam se da u petak 21. nećemo čitati tragičnu vest da je jedan dečak digao ruku na sebe zbog glupe priče njegovog razrednog starešine.


Komentari

 • Rapaic Rajko said More
  Kao diplomirani ucesnik skole, mogu vam... 2 dana ranije
 • Zoran said More
  Religija STOP
  DA astronomija,
  bravo... 2 dana ranije
 • Duca said More
  Higsov bozon "stvara" samo oko 5% mase... 4 dana ranije
 • Baki said More
  Nije direktno vezano za temu, ali nije... 4 dana ranije
 • Miki said More
  Aha, ok, ovako se pojavljuje. Može se... 5 dana ranije

Foto...