NEĆE BITI SMAKA SVETA!!! Neće biti smaka sveta ni 21. decembra, ni 22. Neće ga biti ni ove godine, ni sledeće! Neće ga biti za vašeg života, ni za života vaše dece, ni za života dece vaše dece! Ne brinite se zbog toga. Imate milion drugih, važnijih stvari za brigu. Brinite o svom zdravlju i zdravlju vaše dece. I o tome kako živite i šta i kako radite. Nemojte trošiti vreme, energiju i živce na besmislene priče o tome kako će doći smak sveta.

***

Dva komentara su me naterala da napišem ovo. Prvi je napisala g-đa „viiki“ i njen komentar ma koliko bio zasnovan na neinformisanosti potpuno razumem. Svi mi danas na brzinu i bez velike pažnje čitamo članke, a suočeni smo sa ogromnim brojem često oprečnih tekstova na istu temu. Zato nije čudo kada se u tom obilju zbunimo i nešto pogrešno shvatimo, ili bar nismo sigurni da smo članak dobro shvatili.

Drugi komentar napisao je „mmcc“. U tom komentaru naš redovni čitalac je izneo dramatičan, užasan primer jednog razrednog starešine koji plaši svoje učenike smakom sveta. Takav ne zaslužuje da bude pušten u školsko dvorište, a ne da bude pedagog. Nadam se da u petak 21. nećemo čitati tragičnu vest da je jedan dečak digao ruku na sebe zbog glupe priče njegovog razrednog starešine.


Komentari  

keti
0 #4 keti 19-12-2012 14:17
naravno da nece biti smaka sveta .mislim i ako ga bude bilo niko od nas nece ni znati za to.pa mislim molim vas razmislite malo,da se smak sveta zaista blizi ,niko ne bi dizao paniku oko toga,jer bi se istina i krila da ne bi izazvali opstu paniku.opustite se i uzivajte u zivotu koji je jos dugo irpred vas
Gogoslav
0 #3 Gogoslav 16-12-2012 10:54
citajuci pojedine clanke pise svugde da ce se za taj dan D svi mozgovi biti uprti u tu tacku razmisljanja ,da li je to smak sveta ako svi isto paranoidno razmisljamo ...hladeci glave 22gog vid nista nije bilo ...a 23 pa vidi kako su nas ladno prevarili ..obrcuci unutrasnji adrenalin bega u stvarni zivot smejuci se kako je ova civilizacija burne tehnologije i dalje glupa i veruje u cuda kao i sto veruje u nesto nedodirljivo ...umesto da gledamo stvaran zivot sto je stvoreno i sto ce se stvarati ..nasa pojedina istorija koja se kotrlja iz dana u dan iako mozda nekome tezak i nije kao san ali opet je zivot dat od majke i oca naseg stvarnog tvorca . ..
jelena jovanovic
0 #2 jelena jovanovic 16-12-2012 08:58
DA LI CE BITI SMAK SVETA ILI NEEE DA LI JE ISTINA????????
Kizza
0 #1 Kizza 15-12-2012 23:58
Verujte da se samo o tome priča i to kao da se već desilo!Lični utisak je da se polako pretvara u histeriju širokih masa na svim kontinentima.Ka da sam Ja bio mlad plašili su nas atomskim ratom i kapitalizmom a pogledajte sad.Pitao sam dete zašto gleda film o vampirima odgovor je:Pa zato što je mnogo strašan!Ko razume shvatiće.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži