kalendar ASTRONOMSKI KAMP 
«Letenka 2020» 
od 16. do 19. jula.

Letenka, Fruška gora

Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N

 AKL 1

Povremeno stižu pitanja o našem astronomskom kampu i jako nam je drago što i u sred pandemije virusa korona postoji interesovanje njega. Kamp je, kako smo objavili, planiran za period od 16. do 19. jula. Na taj termin i dalje računamo, ali…

Širom Evrope i sveta sportska takmičenja i uopšte javni skupovi se dramatično odlažu za čak godinu dana. Ili, ako će se neko takmičenje uskoro i održati ono će biti bez publike. E sad, zamislite da organizujemo astronomski kamp ali bez učesnika. Ili sa njima, ali uz obavezu socijalnog distanciranja od dva metra, pa predavač mora da koristi megafon da bi ga svi čuli. A na znamo ni koliko će državne granice biti zatvorene i da li će učesnici uopšte moći da dođu do nas.

AKL 4

Ali da skratimo priču, ovo su opcije.

A) Sve ostaje kako je planirano, kamp se održava od 16. do 19. jula 2020. na Letenki.

Ovome se nadamo, ali ako to baš ne bude moguće onda idemo na plan:

B) Kamp se odlaže za drugu polovinu avgusta, ili za početak septembra 2020. 

Ako ni to ne bude moćut onda:

C) Kamp se odlaže za jul 2021.

Ukoliko kamp ne bude mogao da se realizuje u planiranom obimu i vremenu rešeni smo da ako ikako bude moguće napravimo makar mini astronomski kamp za manji broj zavisnika od kampa. Da, ima onih naših prijatelja koji sve planiraju prema datumu održavanja kampa i koji 361 dan čekaju da se vide sa svojim prijateljima na livadi. Dakle, makar 10 ili 20 ogrezlih kampera, pa makar na jednu noć okupićemo na Letenki ili na nekom drugom prigodnom mestu.

U svakom slučaju, ako ste zainteresovani da učestvjujtet u Astronomskma kampu 2020. pratite vesti.

AKL 5


Sve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Da najavite svoj dolazak pišite ovde Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Najčešća pitanja i odgovori (u izradi)
Koliko to košta (u izradi)
Autobuski prevoz (u izradi)
 
English
 
2019 07 13 15.01.20 1
Zajednička fotografija učesnika kampa 2019.
 
 

2015 07 18 19.09.25

Dodaj komentar