Astronomsko društvo “Alfa” i Departman za fiziku PMF-a u Nišu, u četvartak, 14. decembra 2017. godine, od 20:30h organizuju predavanje

Život u kosmosu – astrofizička determinisanost.

Predavač će biti prof. dr Dragan Gajić, redovni profesor Departmana za fiziku. Predavanje će biti održano u amfiteatru Prirodno-matematičkog fakulteta.

Ovo predavanje prvo je u nizu predavanja Škole astrobiologije, koju AD Alfa i Departman za fiziku organizuju u okviru projekta "Astronomija svuda", uz podršku Centra za promociju nauke. Ulaz na predavanje, kao i učešće na školi je besplatno, i otvoreno za sve zainteresovane. Iz organizacionih razloga, neophodno da se oni koji žele da pohađaju sva predavanja Škole astrobiologije prijave. Prijave se vrše e-mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (potrebno je poslati, ime, prezime i kontakt e-mejl ili telefon).

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju predavanju biće obezbeđen direktan penos na Youtube kanalu društva. Preliminarni program predavanja Škole astrobiologije možete pogledati ovde.

Milan Milošević
Author: Milan MiloševićWebsite: http://www.svetnauke.org

Urednik i osnivač sajta Svet nauke. Doktorirao teorijsku fiziku i radi kao docent na Prirodno matematičkom fakultetu u Nišu. Najviše ga interesuje astrofizika, kosmologija i inflacija, a najveći deo svog slobodnog vremena posvećuje popularizaciji i približavanju nauke mladima. Dugogodišnji borac za razotkrivanje astrolagarija i ostalih kvazinauka na Internetu, i šire.

Neki tekstovi:


Komentari

  • Dragan Tanaskoski said More
    Srbija je u malo boljoj situaciji od... 7 sati ranije
  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 3 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije

Foto...