Cijepljenje, vakcinisanje, globalno je aktualna tema. Protiv koga ili za koga, kojim cjepivom ili pak kojom vakcinom, jel boli ubod igle ili rame nakon uboda, šta i kako rade femto-nano bio ili teh golim okom nevidljive strukture u našem tijelu..mahh pitanja je znatno manje nego odgovora. A svi smo pametni po tom pitanju, osim onih koji to nisu.

IMG 20210609 132341

Kaže meni Zorkić na pitanje mogu li se doći vakcinisati u Srbiju sa Sputnik V; ma može, može bre, ovdje kod nas sve može, možeš se cijepiti i čak izabrati kojom ćeš se vakcinom-cjepivom ubosti. Samo znaš kada dođeš na ubrizgavanje izabranih mililitara biti će to ona supstanca koju trenutno imaju, nikako ne nužno i ona koju si izabrao. Ha, rekoh – znači kao sa izborima, izabereš jedno a dobiješ drugo ili treće ili četvrto, već kako bude.  

E sad, obzirom sam se nedavno cijepio prozapadnom tekućinom (htio-nehtio, al to su imali tog dana na lageru) a imajući u vidu neka putovanja koja mi predstoje rekoh ajd da se doosiguram protiv starih, novih, egzotičnih, zgodnih i nezgodnih, opasnih i neopasnih sojeva, vrsta, tipova virusa.. 

sputnjik 6 cjepivo

Naravno, izbor je pao na Sputnjik.. I tako, nakon posjete izložbi fotografija Upoznaj Rusiju na zagrebačkom Zrinjevcu u pratnji ruskih prijatelja odoh na cijepljenje. Sada sam siguran, Sputnjik 6 i potvrda o (samo) vakcinisanju je u novčaniku. Nadam se da će organizacijski odbor Letenke 2021. prihvatiti takvu potvrdu o cijepljenju. Revakcinacija je poželjna, ne i nužna,  učinak prve doze u svakom je slučaju doživotan. 

sputnjik 6 potvrda

Eh da, Sputnjik 6 nema nuspojava. Oni malo iskusniji, revnosniji u istodnevnoj višestrukoj  re i do vakcinaciji kazuju kako nakon takvog tretmana zapravo nema ničeg zabilježenog u memoriji.

Stoga, ukoliko se još niste cijepili, dođite na Letenku ove godine, tamo kontaktno-beskontaktnim putem dobivate zagarantirano stopostotnu vakcinaciju od gluposti, trajnog djelovanja. Uostalom kako je sam Zorkić sutra ekskluzivno izjavio nikome AKL Letenka 2021 jedino je mjesto/događaj na planeti gdje ćete sigurno dobiti dozu koju želite. Čini se kako je neslužbeni naziv takve beznuspojavne cjepivo-vakcine jednostavno; Letenka.

 


Komentari

  • Rapaic Rajko said More
    Kao diplomirani ucesnik skole, mogu vam... 2 dana ranije
  • Zoran said More
    Religija STOP
    DA astronomija,
    bravo... 2 dana ranije
  • Duca said More
    Higsov bozon "stvara" samo oko 5% mase... 4 dana ranije
  • Baki said More
    Nije direktno vezano za temu, ali nije... 4 dana ranije
  • Miki said More
    Aha, ok, ovako se pojavljuje. Može se... 5 dana ranije

Foto...