Onomad smo pisali o programu koji prikazuje ceo tok tranzita Venere. To je odličan i moćan program sa svim važnim podacima o fenomenu ovogodišnjeg prelaska Venere preko Sunčevog diska. Tu je i lepa grafika, pa i muzika koja prati ceo događaj itd. Ali program je imao jednu manu – nije hteo da radi. Javljao se Sekula iz Niša, Toma iz Subotice, Radan iz Skoplja, Čeda takođe iz Niša i tako dalje redom, iz mnogih mesta i nikom nije radio. Istina, kod mene na računaru je bilo OK.

TV-radi TV-ne_radi
Program kad radi i... ... kad ne radi

Ona se Tomislav Bandin iznervirao pa je autorima napisao pismo u kome ih je ljubazno obavestio da im je program lep i tako to, ali da ne radi. A oni se iznenadili. Kažu, to prvi put čuju. Nemoguće! Mora da radi.

E baš tada je program prestao da radi i kod mene. Iiiiii što mi je bilo krivo. I taman ja danas seo da napišem članak kako nema ništa od tog programa, kad on proradio! Zovem Tomu, kaže i njemu radi. Zovem Radana - kaže radi! I tako dalje.

Evo ga sad je sve u redu: probajte. Evo Toma upravo piše autorima sajta da više ništa ne diraju i ne čapčkaju je l sad sve radi.

Hajde videćemo. U svakom slučaju javite ako nešto nije u redu.


Komentari   

betelgez
0 #1 betelgez 22-05-2012 21:37
evo sad radi lepo. nemoj nista da diraju

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži