newsletters
No 6

U prošlom newsletter-u najavili smo promene na PhT, u ovom vam javljamo da su iste započele! Tokom proteklih nedelja, počela je lagana transformacija PhT sajta u ono što se nadamo da će jednog dana postati pravi portal za sve vas koje zanima naučna fantastika, popularna nauka i sve između. U novoj verziji PhT, osim foruma, svaki dan vas očekuju novi članci, sve od vesti o novim serijama, igrama i filmovima, pa do recenzije stripova i grafičkih novela koje smatramo zanimljivim. Naravno, i dalje možete da, kao i ranije, dobijate informacije o svemu tome na našem twitter i facebook nalogu.

Imate ideje za budući razvoj PhT?

Želite da se priključite ili samo prokomnetarišete?

Kontaktirajte nas – želimo da čujemo šta mislite!

A evo nekih stvari koje su se u međuvremenu pojavile na našem portalu. Porta – lepo zvuči, zar ne?

Ivica Milarić

Novosti
thor Thor - gledali smo jedan od najvećih letnjih hitova ove sezone. Kao što to obično biva sa ovakvim projektima, kompjuterski generisani efekti nisu zakazali.
Conan
Conan - bliži se datum izlaska nove verzije poznate priče o varvaru koji je isklesao kraljevstvo svojim rukama. Gledajući trejler, postere i ostalo, Džejson Moma sve više obećava kao novi Konan.
novasezona
Nova sezona TV serija - saznajte šta su Fox, ABC, CBS, NBC i ostale mreže odlučile da urade sa vašim omiljenim serijama, kao i da li nalazite nešto vredno pažnje u onim koje su najavljene.
Witcher
The Witcher 2 - Assassins Of Kings - grozničavo očekivan nastavak vrlo popularne igre bazirane na poljskom romanu mračne fantastike ugledao je svetlost dana.
pht
Prvi PhT tutorijal: Planeta u Blenderu - budući da ljudi koje PhT okuplja nisu isključivo korisnici umetnosti, bacite pogled na prvi PhT tutorijal za korišćenje Blender 3D programa.

Broj 12345


Komentari

 • Siniša said More
  Zanimljiv komentar, u kome se pominje... 7 sati ranije
 • Baki said More
  Interesantan tekst. U blizini... 7 sati ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  Naredna generacija veliki teleskopi u... 1 dan ranije
 • Baki said More
  Dobat tekst. Moguć samo u domenu... 1 dan ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  Koncept tamne materije počeo je da... 2 dana ranije

Foto...