newsletters
No 4

Previše je lako iskoristiti novu godinu i povezati je sa novim početcima. Zato ću odoleti izlizanim metaforama i samo reći: novi sajt društva Photon Tide operativan je od 3. januara 2011. Osim novog izgleda, PhT sada nudi i malo drugačiju koncepciju, iza koje stoji želja da sajt polako evoluira u portal za sve koje zanima tehnologija, nauka i fantastika. Želimo da čujemo vaša mišljenja, ukoliko vi želite da ih podelite; zato nas pronađite na nekoj društvenoj mreži i neka komunikacija počne. Do tada, evo neki zanimljivih tema koje su aktuelne na našem forumu. Nećemo se ljutiti i ako odlučite da se ovde uključite u diskusiju.

Ivica Milarić

sf4-1
Batman 3 - The Dark Knight Rises - ukoliko bi mogli da uložimo novac u neki film, verovatno bi prodali kuće i strpali sve u novi film Kristofera Nolana. Ovo ostvarenje postalo je hit u trenutku kada je objavljeno da će nastati.
sf4-2
H.P. Lovecraft's AT THE MOUNTAINS OF MADNESS film - drago nam je da neko želi da obradi jednog od najuticajnijih pisaca u horor žanru svih vremena. Nadamo se da će rezultat biti dosledan svom književnom predlošku.
sf4-3
Dead Space 2 - Dead Space je najuticajnija sf/horor igra napravljena od System Shock 2. Napokon, nastavak je izašao u jeku ogromne promotivne kampanje i prvi utisci stižu sa svih strana.
sf4-4
Mass Effect Evolution - Bioware i Dark Horse su najavili novu seriju smeštenu u univerzum igre Mass Effect. Ukoliko volite klasičan svemirski SF, ovo bi trebalo da vam bude vrlo zanimljivo.
sf4-5
Playstation Portable 2 najavljen - da li prenosive igračke platforme mogu da se takmiče sa novom generacijom smart mobilnih telefona? Sony misli da mogu.

Broj 123


Komentari

 • Siniša said More
  Zanimljiv komentar, u kome se pominje... 5 sati ranije
 • Baki said More
  Interesantan tekst. U blizini... 6 sati ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  Naredna generacija veliki teleskopi u... 1 dan ranije
 • Baki said More
  Dobat tekst. Moguć samo u domenu... 1 dan ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  Koncept tamne materije počeo je da... 1 dan ranije

Foto...