Oni koji se bave organizacijom kulturnih dešavanja u Pančevu, imaju razloga da se raduju ako im na neko književno veče dođe 10-15 a ponekad čak i 20 posetilaca. "CERN-PRED RAZREŠENJEM TAJNE UNIVERZUMA?" je 22 januara napunio veliku salu gradske čitaonice, bilo je prisutno više od 50 posetilaca što se retko dešava. Jedan od učesnika tribine Dragan Radmilović se na kraju direktno obratio prisutnima. Da li vas je neko naterao da dođete ovde?

Čini se da je ovolika poseta najviše imponovala direktoru biblioteke Dejanu Bosniću, jer je obećao pnavljanje ovakvog dešavanja sa istom ekipom sredinom aprila,ove godine.

Moderator večeri je naglasio da su došli skoro svi najbolji i najiskreniji astronomi iz astronomskih društava u državi. A to su:
dr DUŠAN MRĐA, predsednik AD NOVI SAD
ALEKSANDAR ZORKIĆ, urednik ASTRONOMSKOG MAGAZINA
JANKO MRAVIK, predsednikAD UNIVERZUM
DRAGAN RADMILOVIĆ, iz AD RUĐER BOŠKOVIĆ

Organizator ove uspešne tribine je Gradska biblioteka Pančevo na radost članova ASTRONOMSKOG DRUŠTVA "MILUTIN MILANKOVIĆ" PANČEVO.
Pozdrav iz grada na Tamišu, Momčilo Mrčković.

Scene sa predavanja:

DSCN5818


CERN-7

CERN-8

CERN-6

CERN-13

DSCN5846
Za svoja predavanja gosti su doneli ove rekvizite.
Komentari  
Filip Leskaroski
0 #3 Filip Leskaroski 26-01-2010 20:15
Mislim da kada pogledam ove fotografije, mogu biti prezadovoljan predavanjem, a najviše brojem prisutnih. Zahvalio bih se ovim putem javno svim učesnicima.

Pozdrav od člana AD Milutin Milanković Pančevo
Dejan Milovanović
+1 #2 Dejan Milovanović 26-01-2010 18:17
Došao bih i ja da sam znao da se to održava!
Vladimir Radakovic
+1 #1 Vladimir Radakovic 26-01-2010 02:58
Kad ce "oni koji se bave organizacijom kulturnih dešavanja" u Novom Sadu organizovati nesto poput ovoga, rado bih prisustvovao.
Dodaj komentar