Završio sam s izradom novih web stranica zvjezdarnice Apollo. Stare su bile zapuštene i napuštene. Sada sam to sve preradio, stavio novih sadržaja i redovno će se puniti novim sadržajima kako ih budem stvarao u zvjezdarnici Apollo. 

Zvjezdarnica Apollo Website crop

Zaglavlje sajte Zvjezdarnice Apollo (cijela fotografija)

Zvjezdarnica Apollo Website 89Sad imam sve vrijeme svijeta* i mogu se posvetiti radu tamo. U svemiru ima svega za promatrati i bilježiti tako da ću, umjesto rada na bivšem portalu Zvjezdarnica, sada to raditi na stranicama svoje zvjezdarnice Apollo. 

Znači, tamo neće biti vijesti iz svijeta nego o onome što ja osobno radim iz astronomije u zvjezdarnici Apollo. Tu sam sada uklopio i "outsourceane" stranice na Flickr galeriji i Youtube video servisu, a otvorio sam i Facebook stranicu zvjezdarnice Apollo

Novitet na stranicama zvjezdarnice Apollo je i Zabavni kutak u kojemu svi koji vole kvizove, mogu na zabavni način provjeriti svoje znanje o svemiru, astronomiji, planetima, Mjesecu, Suncu, astronautima… Nema čega nema. Za one koji vole takve stvari, imaju zabavu za nekoliko sati.

A imam i novi slogan zvjezdarnice Apollo 

Svemir. To je radno mjesto zvjezdarnice Apollo. Najljepše radno mjesto koje možete zamisliti.

Adresa je, kao i prije www.zvijezde.eu

 

* Danijel Reponj je od nedavno u penziji

 

 

 

Danijel Reponj
Author: Danijel Reponj
DANIJEL REPONJ Valsnik i urednik popularnog astronomskog sajta Zvjezdarnica.com. Danijel o sebi: http://www.danijel.info/webmaster/index.html zvjezdarnica_com

Zadnji tekstovi:


Dodaj komentar