Svi drugi koji imaju pristup serveru AM-a su zauzeti svojim poslovima, a evo šta se meni desilo

bicikl

 

Padao sam više puta s bicikla, ali ni jednom se nisam razbio kao prošle subote. Sećam se, jednom me je oborio auto na pešačkom prelazu, a drugi put sam u punoj brzini uleteo točkom u rupu na putu i stropoštao se. Ali oba puta sam ostao bez ogrebotine i odmah sam ustao i nastavio da vozim dalje kao da nisam ni bio pao. Ali, kažem, ovog puta sam se razbio. Ako je utešno, mogao sam i mnogo gore proći.

Dakle, u subotu uveče, sa polomljenom ključnom kosti i četiri rebara našao sam se u bolnici. Kad matori magarac jurca biciklom po Fruškoj gori tako nešto je i moralo da se dogodi, pre ili kasnije.

Očekivao sam da me odmah puste kući, ali doktor je rekao sestri: „Hm, primićemo ga“, a meni dodao: „Pa, u utorak, ako bude sve u redu, ićićete kući“. Utorak! Čoveče, pa tek je subota...

Kada stignete u bolnicu upadnete u kafkijanski svet pun propalih nadanja. U utorak mi je doktor rekao da mi je probijena plućna maramica i da će me kačiti na dren. Dreniranje, ako imate sreće, traje tri dana. Meni je trajalo četiri. A sledećeg dana je došla jedna stažistkinja da mi postavi nekoliko pitanja: te da li pijem, da li sam alergičan na neki lek, da li sam ranije bio operisani, da li pušim, da li pijem neke lekove... kaže, piše te podatke zbog operacije. Šta!? Kakva operacija? Kada sam se odledio od šoka ona je već bila otišla. Posle mi je rekla da je mislila AKO bude trebala operacija.

I tako su tekli bolnički dani, u brigama, bolovima, nervozi i bez Interneta. A onda je došao pun Mesec, petak 13-ti kada su se nekako usaglasili moja temperatura, krvni pritisak, bolovi u rebrima i snimak pluća te su me ispratili iz bolnice.

Hteo sam da poletim od sreće, ali i susret sa ulicom bio je bolan. Već posle nekoliko koraka osetio sam zamor i gubitak daha. Predstoji mi duug oporavak od nekoliko meseci. Naravno, ako sve protekne u redu. U međuvremenu pokušaću da ubacim neke zaostale tekstove u AM.


Komentari  
kruska
0 #12 kruska 22-02-2015 21:03
pozdrav, i sto pre da ozdravite.
Milan Beric
0 #11 Milan Beric 04-12-2014 13:42
Zorki, nisam cuo da si ovoliko nastradao!? Nadam se da si se oporavio. Teraj dalje! Kao u dobra stara vremena! Pozdrav iz Toronta.
Ivan Stamenković
0 #10 Ivan Stamenković 24-06-2014 15:39
Moralna podrška Tebi i Tvom što skorijem oporavku!
sekula
0 #9 sekula 18-06-2014 23:39
Sasha,

Iako smo so chuli telefonom dok si bio u bolnici, zhelim josh jednom da ti poruchim sve najlepshe za shto brzhi i uspeshniji oporavak.

I polako svuda kuda krenesh, zvezde su tu nad nama i chekaju.
tanja petrović
0 #8 tanja petrović 17-06-2014 18:54
uuuuh, al' je to bolelo! :-(
brz oporavak i čuvajte se!
pozdrav,
tanja petrović :-)
Dragan
0 #7 Dragan 17-06-2014 09:57
Pošto onaj bicikl? .. :)
Danijel Reponj
+1 #6 Danijel Reponj 16-06-2014 17:41
Navikao sam svaki dan baciti pogled na AM i vidjeti što ima novoga. Malo mi je bilo čudno da neko vrijeme sve stoji nepromijenjeno i počeo sam se pitati što se dogodilo. Mislio sam da ste na nekakvoj manifestaciji ili imate problema sa serverom. Nije da to do sada nismo vidjeli.

No, ni u peti mi nije bilo da se nešto takvoga dogodilo. Glavni urednik padne s bicikla i završi u bolnici polomljen :sad:

Sada vidiš koliko si ti nezamjenjiv, nema tebe, nema ni novosti na siteu. Ako misliš opet padati s bicikla, moraš si naći zamjenika koji će opsluživati site. Ili se mani bicikla. Probaj sa skejtom, ipak on ima četiri kotača i ne lebdiš previše visoko od zemljice :P

Lako se meni zafrkavati. Ajd, glavno je da si živ. To što nisi baš čitav nije dobro al nadamo se da ćeš to brzo zacijeliti i vratiti se među nas sportaše ;-)

Brzo ozdravi, fališ nam!
Milan Miloradović
0 #5 Milan Miloradović 16-06-2014 14:49
Puno sreće u oporavku, šta da se radi... Nadam se da se vidimo na Letenci.
Biljana Ivanović
0 #4 Biljana Ivanović 16-06-2014 14:13
Želimo brz oporavak! I nikako ne odustajati od vožnje biciklom. Možda sledeći put po nekom ravnijem terenu... :D
mitja
+1 #3 mitja 16-06-2014 09:25
voznja bicikle i gledanje u zvezde... mislim da je to nespojivo. :)
vazno da je sve ok sada. brz oporavak zelim. :)
Dodaj komentar