logoAM

Bilo jako interesantno. Inostrani, takoreći spoljni neprijatelj se obrušio na naš sajt i pokušao da ga zakolje. Hteo da zavlada i Svetom nauke pa je navalio na šifru. I sve bi se tragično završilo da na scenu nije stupio naš Milan Milošević, maestro za Internet i doktor fizike koji je neprijatelja bez milosti potukao (kuc, kuc, kuc, da sad ne ureknem, jer je neprijatelj žilav i lako se povampiri).

A još pre nedelju dana primetio sam obimnu isporuku nekih komentara sa raznim predlozima i sve to na kineskom, koreanskom i klingonskom jeziku. Pa to ni Gugl ne ume da prevede toliko je zaguljeno i besmisleno.

Ali bilo je i saveta koji mogu da se razumeju. Na primer, jedan kaže da samo treba da posetimo njegov sat i da ćemo tamo dobiti najbolje savete za kako da se obogatimo pomoću Astronomskog magazina, jer, kaže, primetio je on kako je AM bogat sadržajem i ilustracijama, ali eto ne koristi mogućnosti za bogaćenje, tj. njegov sajt.

Ja zapravo skupljam besmislice i razne pokvarenštine koje mi stignu i sad već imam lepu kolekciju primera. Ko zna, možda će jednog dana od svega toga nastati jedna naročito bogata knjiga raznih gluposti. Videćemo.

Uglavnom hteo sam da javim kako smo, posle desetak sati muka i tišine, ponovo na Mreži.

P.S. 

Javlja Master of Internet M. Milan da su naša dva sajta napadnuti sa desetine hiljada IP adresa... A, valda ćemo izdržati.


Komentari

 • gost7 said More
  odlican predlog savet hvala 3 dana ranije
 • Miki said More
  Ja bih se malo ubacio, hipoteze o... 3 dana ranije
 • dragant said More
  Pošto smo videli negativnu kritiku... 4 dana ranije
 • Danicic Predrag said More
  Vidimo se dolazim da budem dosadan... 4 dana ranije
 • Siniša said More
  Nije reč o superiornosti, već o... 6 dana ranije

Foto...