kamera

Jeste li čuli za film: The Martian? Dolazi! Biće to film o kome će se sigurno dosta pričati, bar u početku, nakon premijere. I sigurno će obilovati izvanrednim scenama koje će nas ostaviti bez daha i u bunilu sve dok se ne osvestimo nekoliko dana nakon gledanja. Uostalom pogledajte ove slike iz filma.

m5 m2
   
m3 m4
   
m1 m6
   
m7 m8

 

Premijera filma je zakazana za 2. oktobar ove godine i to u dve verzije: u 3D i 2D.

Radnja? Evo je u kratkim crtama.

Ljuska posada sleće na Mars. Tamo je pogađa strahovita oluja, ona beži i vraća se na Zemlju ostavljajući u žurbi  jednog astronauta koji je u oluji tragično stradao.

Ali, ispostavi se da je nastradali astronaut nekako ipak preživeo oluju i da se  našao sam samcat na pustoj, netrpeljivoj, divljoj i surovoj planeti. Uz to, njegove zalihe za održavanje života su veoma oskudne. Ostaje mu da iskoristi svu svoju snalažljivost, pamet, svo umeće pa da obavesti.... Dalje ćemo videti kada film dođe u bioskope. A dotle evo trejlera (trejler poslao M. Mijić):

 
 
 

Režiser Ridley Scott

Glavna uloga: Matt Damon

TV ASTRONOMIJA

Komentari   

Rajko Rapaic
0 #2 Rajko Rapaic 23-06-2015 16:58
Zar ne bese jedan stari roman na slicnu temu, mislim da se zvao "Man+" ("Covek+")?
Samo sto je glavni lik (kiborg razvijen od coveka) namerno poslat sam na Mars, jer je vec toliko bio usamljen da je trazio svrhu svog bitisanja (otprilike ide tako, ipak sam davno citao).
Miki
0 #1 Miki 22-06-2015 09:08
...a ko je nestrpljiv, film je rađen po romanu Marsovac, pisao je Andy Weir i izdata je kod nas.

A roman je proglašen za SF godine za 2014-tu. I verujte, kada počne da se čita, baš drži pažnju. Pogotoov za ljubitelje astronautike.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži