aerosvijet foto natjecaj poster

Partner Astronomske udruge Vidulini i RegionalExpressa u Prvog Hrvatskom svemirskom programu, portal www.aerosvijet.com i časopis Aerosvijet otvorio je fotografski natječaj zrakoplovne tematike. Na natječaju mogu participirati svi zainteresirani s fotografijama zrakoplovne tematike. Svaki sudionik može prijaviti najviše tri fotografije iz 2012. godine a nagrade su panoramski let za dvije osobe sa avionom C 172, tri makete B747-800 u omjeru 1:200, tri godišnje pretplate na Aerosvijet, USB mobile charger, USB stick.

Fotografije možete slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno do 15. januara. Stručni ocjenjivački sud potom će u izbornom postupku odabrat najbolje fotografije a pobjednike očekuju vrijedne nagrade koje osigurava Lufthansa, Pilotska škola MGV i Aerosvijet.

Aerosvijet je naš partner u Prvom Hrvatskom svemirskom programu kojeg uređuje Miroslav Ambruš KIš. U nekoliko je navrata Aerosvijet objavio članke i o Google Lunar X Prize (GLXP) programu te Astronomskoj udruzi Vidulini odnosno međunarodnom timu SYNERGY MOON koji se u GLXP programu natječe za izradu i slanje sustava lander-rover na Mjesec.


Komentari

  • Baki said More
    Interesantno. "Stare zvezde postaju... 8 sati ranije
  • Milan Mijić said More
    Promena da se umesto Peking na engleskom... 11 sati ranije
  • yagodinac said More
    Peking a ne Bejdžing. 12 sati ranije
  • Rapaid said More
    Ako se uzme da se sve kreće brzinom... 4 dana ranije
  • Aleksandar Zorkić said More
    Ah, kako da niko nije čuo za... 4 dana ranije