Program za iPhone i iPod touch

ipodLPCOvaj program se reklamira kao revolucionarni lunarni kalendar i on to po osnovnom rešenju i jeste . Bar ja nisam video da neki program na takav način pruža podatke korisnicima. Obično programi za faze Meseca prikažu kalendar u koji su ucrtane sve ili glavne faze Meseca i to je to. Ovaj program to radi drugačije.

Imate krug, Sunce i Mesec. Prstom pomerate Mesec unutar kruga, a istovremeno po kružnici klizi Sunce. Kako se Mesec pomera, menjaju se i datumi, a sam Mesec polako prolazi kroz svoje faze od kojih su posebno naznačene glavne: pun i mlad Mesec, prva i zadnja četvrt. Siva polja na krugu označavaju dane vikenda.Sunce opet prolazi kroz tačke kada se menjaju godišnja doba. Dakle, pomeranjem Meseca krećete se kroz vreme. Možete, ako vam je to brže, da otvorite i kalendar pa da podesite datum za koji vas interesuje faza Meseca. A kada telefon, odnosno iPod, prodrmate, progam se vrati na aktuelan datum. Sjajno!

Sve je, kao što vidite, vrlo jednostavno, jasno, lako i bez tabela i puno podataka. Program prosto mami da se igrate njim.

Aktuelna verzija: 1.5

Veličina 2,6 MB

PC3 Uputstvo za ovaj simpatičan program je jednostavno i intuitivno.


Komentari

 • Baki said More
  Pročitao sam ovo i mislim da je... 11 sati ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  @Miško Oko toga nema nikakve dileme. I... 2 dana ranije
 • ljubica said More
  kakve su nam misli, takav nam je... 2 dana ranije
 • Miško said More
  Jedna od činjenica na kojima počiva... 2 dana ranije
 • andrija said More
  NAJSTARIJA ASTRONOMIJA NA PLANETI :D
  Za... 5 dana ranije

Foto...