kamera AM

 

Dokumentarni film koji, zahvaljujući dobrom marketingu, ali naravno i svom kvalitetu, privlači pažnju širom sveta. To je dokumentarni film o klimatskim promenama koje su sve vidljivije i koje su sve opasnije po život kakav danas poznajemo.

Film je režirao Fisher Stevens a kroz film nas vodi Leonardo Dikaprio, jedan od najvećih glumaca današnjice, ali i veliki borac za očuvanje životne sredine. U skladu sa ovim svojim opredeljenjem Dikaprio vozi električni automobil Tesla, a na svoju kuću je ugradio solarne panele. Za globalno zagrevanje kaže da je to «najveći izazov u borbi za očuvanje životne sredine». Tokom poslednjih blizu dvadeset godina donirao je više od milion dolara raznim organizacijama za zaštitu prirode, za očuvanje divljih životinja kojima preti izumiranje i u druge humanitarne svrhe.

U ovom filmu Dikaprio posećuje brojna područja sveta istražujući opasnosti po globalno zagrevanje koje su posledica čovekovih aktivnosti.

Film je svoju premijeru imao 30. oktobra ove godine, traje 95 minuta, a distributer je Nacionalna geografija. Na IMDb je dobio ocenu 8,5 od 10.

  

p4

p1

p6

 

Pogledajte trejler 

 

  

KOMPLETAN FILM, SA PREVODOM, POGLEDAJTE OVDE

KLIMA članci o klimi

TV Astronomija


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 

leksikon 190 

akl18 baner


stranica posmatraci

CURRENT MOON


tvastronomija18

ODABRANA MESTA
Svet nauke
ADNOS vivafizika adastra
aduniverzum
astrobobo
zvjezdarnica
auvidulini eureka BOR logo
marininiafizika