×

Obaveštenje

Lack of access rights - File '/images/stories/organizacije/ISP/ISP.gif'

LOGO-ISP

Istraživačka stanica Petnica, jedinstvena institucija za rad sa zainteresovanim srednjoškolcima za prirodne, matematičke, tehničke i društvene nauke, raspisala je konkurs za za prijavljivanje kandidata za učešće na Programima u 2011. godini.

ISP

Na programe od astronomije, fizike i elektronike, preko biomedicine, hemije i geologije, pa do arheologije, psihologije i lingvistike, kao i 15 drugih disciplina, se mogu prijaviti srednjoškolci iz svih škola u Srbiji, ali i drugih zemalja regiona kojima jezik nije barijera, a voleli bi da se oprobaju u naučno-istraživačkom radu, da se druže sa vršnjacima sličnih interesovanja, da nauče nešto novo, da istraže svet oko sebe. 

Istraživačka stanica Petnica, podstiče sve učenike, ne samo one sa najboljim rezultatima u školi, da se usavršavaju, prošire svoje vidike i isprobaju nešto novo. Ocene nisu presudan faktor u selekciji, jer je motivacija i interesovanje mnogo važnije. 

Uputstvo za prijavljivanje možete pogledati na linku. Prijavnu dokumentaciju možete poreuzeti ovde

Rok za prijavljivanje je kraj novembra 2010.

Članci o Petnici

Istraživačka stanica 'Petnica'
- vodič za astronome osnovce (za neupućene)

IS PETNICA - srednji nivo

Nastavak priče o ISP.

A38: Intervju - Vigor Majić

1 okt. 2009 ... Ove godine ISP je ponovo dospela u žižu interesovanja javnosti, ali ne zbog nekog od svojih rezultata rada, priznanja ili zbog konačnog ...

U Petnici

23 avg 2009 ... Posle smo u jednoj učionici pričali o rođendanu fotografije i malo posedeli ... e ne znam kako se taj deo ISP zove, ali bilo je vrlo ...