newsletters
supermen Dark Superman - da li manevar koji je pomogao Kristoferu Nolanu da vaskrsne Betmena može da isto učini za čoveka koji je brži od metka, jači od lokomotive, ali, bar za sada, suviše star za 21. vek? Prema najavama studija, novi film bi trebao da preispita mračnije strane ovog superheroja...
transformes
Transformers 3 - novi deo klasičnog filma za kokice možda donosi nešto novo. Ne, nije u pitanju još oskudnije obučena Megan Foks (koja neće učestvovati), već Majkl Bej koji tvrdi da je ovo poslednji deo trilogije, i samim tim mnogo ozbiljnije ostvarenje sa manje dečijeg humora.
monsters

Monsters - mala produkcija koja bi, bar po najavama, mogla da uzme model Cloverfield-a i umeša nešto preko potrebne dubine. Mladić i devojka moraju da se probiju kroz Meksiko do Sjedinjenih država – jedini problem? Deo zemlje nastanjuju neprijateljski nastrojeni gigantski vanzemaljci.

event
The Event - Lost je mrtav, živeo The Event, bar se producenti ove serije tako nadaju. Čovek kreće u potragu za svojom sestrom, ali pri tome nalazi nešto što izgleda kao ogromna vladina zavera. Misterija, misterija, misterija.
darksiders

Darksiders - Ko nije želeo kao dete da bude jedan od jahača Apokalipse, recimo, Rat? Sada možete, ako vas logički segmenti ne odbiju od daljeg igranja ovog porta za PC. I ne morate da se brinete za očuvanje čovečanstva – svi ljudi su već mrtvi.

modern
Modern Warfare - Serijal koji pokazuje da amaterski filmovi i čist akcioni žanr itekako imaju šta da traže zajedno. Procenite da li je ovo samo trik malog studija putem kog želi da se proda nekom većem, ili stvarna želja nezavisnih autora da stvaraju dela u ovom žanru, ali izvan uhodanog sistema.

 

Ivica Milarić