logoAMPre neki dan, Milan the Master of Joomla (i naročito Sveta nauke), presavio papiri i zašiljio olovku, metaforički rečeno, pa napisao depešu. Kaže: „Indija poslala raketu na Mars, Kina osvaja Mesec, vreme je da i mi konačno pređemo na novu verziju Džumle!“

Uz svo uvažavanje pomenutog i shvatanje značaja da se drži korak sa tehnologijom, ipak sam, diskretno i biranim rečima odgovorio da sad i nije najbolji trenutak za taj čin, jer vremena je malo, posla se ima puno, i nije zgodno sada čeprkati po setingsima. Pre dve godine tako sam uspeo da sprečim sličnu Milanovu akciju pa sam se nadao da ću i ovog puta uspeti.

Ali Milan se ni malo nije obazirao na moje apele već je, s puno oduševljenja, počeo da me zasipa raznim mogućnostima nove Džumle. To su mogućnosti koje verovatno nećemo nikad koristiti, ali uspeo je da me zarazi idejom. Nemam je ništa protiv napretka. Naprotiv. Problem je samo što nov program zahteva bar deset dana rada i nerviranja. Neće on da radi dok mu sve ne kažete u detalje. I kad nešto ne valja uvek na kraju vi ispadnete krivi. Nikad on.

U redu, ako narednih nedelja vidite na svom monitoru da nešto ne radi znajte da ste stigli u Astronomski magazin. A posle ćemo valda sve popraviti.

obavestenje