Astronomy_PosterOve godine malo kasnimo sa našim tradicionalnim kursom is astronomije zbog drugih obaveza te počinjemo 14. maja! Već smo uvežbani za ovaj kurs pa nam nije trbalo puno da sve izorganizujemo. Listu predavača smo vrlo brzo sastavili a termine predavanja smo morali da ubrzamo sa dva na tri nedeljno da bi smo kurs završili pre kraja školske godine.

Malo smo pojačali medijumsku kampanju jer smo eto imali prave profesionalce pored nas koji su moram priznati fantastično odradili svoj posao. Prvo je Marko Manev napravio odličan plakat koji mu nije prvi, a siguran sam ne i poslednji. Plakat možhete videti uz ovaj tekst a o tome šta je radio Marko možete videti na ovoma sajtu.

Potom je od tog plakata naš prijatelj koji inače je i dizajner i tvorac našeg sajta, Nikola Cacanoski uradio fantastičan baner pri čemu je iskoristio Markov plakat kao osnovu.

A zatim je naš nov predavač na kursu, Kristijan Šiškovski koji radi u jednoj televiziji u Skoplju iskoristio svoje znanje i napravio fantastičan reklamni video koji vredi i možete videti na ovde:

I na kraju sve podatke o tome kakva će biti sadržina kursa i možete videti na našem sajtu ovde.

Author: Radan Mitrović