Poziv

SK-Berovo-200
Berovo-Ezero-200
Vila-Zora-200
IMG_9446_resize-200

Kao i svake godine, tako i ove Skopsko astronomsko društvo organizira astrovikend. Ove godine ponovo idemo na Berovsko jezero kao i pre tri godine jer je nebo ipak tamo najbolje a i uslovi za smeštaj kao i put do tamo su odlični.

Iznajmili smo celu jednu kuću sa 22 kreveta a moći će i da se kampuje u šatorima. Posmatračko mesto je samo nekoliko desetina metara od kuće. Berovsko jezero je oko 200 km daleko od Skoplja ili oko 2 i po sata vožnje.

Iznajmljivanje kreveta je 5 evra za jedno veče a put sa nama od Skoplja do Berova i nazad do Skoplja je 10 evra. Prestoj u šatorima je 1.5 evra za veče

Svi oni koji žele da dođu moraju lično da mi se jave na moj mail ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) ili na telefon +38976439027 da bismo se dogovorili oko pojedinosti. Ukoliko želite da dođete sa nama u Skoplju morate biti 12.08 (četvrtak) najkasnije do 12 h ( tačno u podne J ). Molim vas samo da se što pre javite jer je kratak period i treba da se rezerviraju sobe.

Na slikama možete videti kartu kako doći do loakacije gdećemo biti smešteni kao i kako izgleda kuća, kao i dve karte sa svetlosnim zagađenjem koliko da vidite u koliko će nam biti tamno nebo.

Kliknite na fotografije desno da se učitaju u većoj rezoluciji

IMG_9435_resize

IMG_9438_resize

Pa dobro nam došli.

Mitrović Radan

Author: Radan Mitrović

Komentari

  • Boris Saksida said More
    Dragane,....baš lepo!A Marino.....baš... 4 sati ranije
  • Boris Saksida said More
    Ko bi sve to (barem malo!)... 4 sati ranije
  • Boris Saksida said More
    R.I.P. 4 sati ranije
  • Neđo said More
    Čovjek na Mjesecu do kraja ove decenije... 15 sati ranije
  • Dragan Tanaskoski said More
    Srbija je u malo boljoj situaciji od... 21 sati ranije

Foto...

ŠTA DA GLEDAM?
 
KARTE NEBA
wikisky
 
 
KORISNO
Mere - Koliki ugao nebeske sfere zauzima ispružena šaka