NaMesecu

Poslao Dragant:

- Ne propustite! Apollo 11 u relanom vremenu. Prenos na YouTubu kompletnog leta Apolla 11 onako kako je bilo pre tačno 50 godina!

Na donja vremena dodajte tačno 50 godina i videćete šta je kada na redu (naše vreme je GMT plus 2 sata):
Liftoff: July 16, 1969; 9:32 a.m. EDT (1332 GMT)
Lunar Orbit Arrival: July 19, 1969, 1:21 p.m. EDT (17:21 GMT)
Moon Landing: July 20, 4:17 p.m. EDT (2017 GMT) 
Liftoff from the moon: July 21, 1969, 1:54 p.m. EDT (17:54 GMT)
Lunar Orbit Departure: July 22, 1969, 12:55 a.m. EDT (04:55 GMT)
Splashdown: July 24, 1969; 12:50 p.m. EDT (1650 GMT).

Za razliku od stvarnog prenosa ovde su dodati i titlovi razgovora kontrole i astronauta.

Kontrola misije - pola veka 'Apolla 11, deo I

Užаsno i veličаnstveno! - Milovoj Jugin

Apolo 11

Apolo 11 – 50 godina kasnije


Dodaj komentar


 


leksikon 190


 

stranica posmatraci2019


 

CURRENT MOON


tvastronomija18

ŠTA DA GLEDAM?
 
KARTE NEBA
wikisky
KORISNO
Mere - Koliki ugao nebeske sfere zauzima ispružena šaka