Vodič kroz paralelni svet

predavanje

U toku je revolucija komunikacionih tehnologija. Naprave koje su nekada zauzimale čitave sobe ne mogu da se mere sa snagom uređaja koje nosimo u džepovima. Internet je iz ekskluzivnog kluba prerastao u svakodnevnicu širokog sloja ljudi a potom evoluirao u čitav jedan paralelni svet u kome živimo skoro koliko i u ovom stvarnom. Uporedo sa promenama u tehnologiji, menjamo se i mi. Naše navike, način na koji gledamo na stvari, radimo, stvaramo, socijalizujemo se, učimo, igramo se – drugačiji su u odnosu na pre desetak godina skoro koliko i tehnologija koja je uzrok njihovoj promeni.

Da li ste i vi u toku sa vremenom? Predavanje je zamišljeno kao mali vodič kroz vrli novi svet! Bilo da ste znatiželjnik koji ne zna kako da se uključi u svet socijalnih mreža ili koji mobilni uređaj da uzme, bilo da ste profesionalni twitteraš ili fejsbuk guru – čućete nešto zanimljivo, a nadamo se i zabavno.

Teme:
socijalne mreže, mobilni uređaji, Symbian, iOS i iPhone, Android, MeeGo

Učestvuju:

Aleksandar Cocek,

eemagine studio, social media i SEO ekspert – govoriće o uticaju socijalnih mreža na posao i život, i održaće mali vodič za twitter.

Nenad Tomić,

Eipix Entertainment, game developer – govoriće o mogućnostina multimedijalne i interaktivne zabave na mobilnim platformama i o izazovima razvoja igara za iPhone i socijalne mreže

Attila Csipa,

Nokia Corporation, Senior Technology Expert – govoriće o mobilnoj revoluciji, transformaciji Nokije od proizvođača hardvera u tehnološku kompaniju za internet usluge i o nadolazećem MeeGo operativnom sistemu

Ivan Zorkić

Tehnoloski evangelista, ilustrator i arhitekta. Moderator.

:: Subota, 17. jul,  pre podne!


Komentari

  • Miki said More
    Aha, ok, ovako se pojavljuje. Može se... 1 dan ranije
  • Aleksandar Zorkić said More
    Hmmm, ovako treba da se vidi: settings... 1 dan ranije
  • Miki said More
    Zbog čega se kod mene ne pojavljuje... 1 dan ranije
  • Baki said More
    Dobar izbor. Popularno rečeno... 2 dana ranije
  • Baki said More
    “Postoji jedna čudna kontradikcija: u... 2 dana ranije

Foto...