Program za iPhone i iPod touch

ipodLPCOvaj program se reklamira kao revolucionarni lunarni kalendar i on to po osnovnom rešenju i jeste . Bar ja nisam video da neki program na takav način pruža podatke korisnicima. Obično programi za faze Meseca prikažu kalendar u koji su ucrtane sve ili glavne faze Meseca i to je to. Ovaj program to radi drugačije.

Imate krug, Sunce i Mesec. Prstom pomerate Mesec unutar kruga, a istovremeno po kružnici klizi Sunce. Kako se Mesec pomera, menjaju se i datumi, a sam Mesec polako prolazi kroz svoje faze od kojih su posebno naznačene glavne: pun i mlad Mesec, prva i zadnja četvrt. Siva polja na krugu označavaju dane vikenda.Sunce opet prolazi kroz tačke kada se menjaju godišnja doba. Dakle, pomeranjem Meseca krećete se kroz vreme. Možete, ako vam je to brže, da otvorite i kalendar pa da podesite datum za koji vas interesuje faza Meseca. A kada telefon, odnosno iPod, prodrmate, progam se vrati na aktuelan datum. Sjajno!

Sve je, kao što vidite, vrlo jednostavno, jasno, lako i bez tabela i puno podataka. Program prosto mami da se igrate njim.

Aktuelna verzija: 1.5

Veličina 2,6 MB

PC3 Uputstvo za ovaj simpatičan program je jednostavno i intuitivno.