Komentari   
miki
+4 #5 miki 17-09-2018 07:32
@rajs
Ne morate da verujete ili ne verujete. Za veru se ide u crkvu. Naučne teorije se zasnivaju na istraživanjima, posmatranjima i analizi prikupljenih dokaza.
BojanB
+3 #4 BojanB 14-09-2018 10:29
@rajs aj mozda palite ili sl. a ako ste ozbiljni volio bi da mi objasnite koji je to naš nivo inteligencije. Iz vašeg komentara rekao bi da tvrdite da ide Bog pa mi pa onda stoka i ostale amebe.
Ok verujem da se desilo cudo kad se svest rodila i da imamo IQ veca par puta od šimpanze ali ubeđen sam da mi možemo tek da postanemo čudo.

Ja koliko vidim svi mi imamo neki stepen inteligencije koji je očito nedovoljan, npr, grešimo u saobraćaju, pogrešno procenjujemo ljude i situacije, zaboravljamo sta smo juce tacno rekli, treba nam nekad puno vremena da nesto savladamo itd itd
Ratujemo, napadamo, varamo iz neznanja, nesigurnosti... treba li jos da nabrajam.

Ne srećem na ulici bas puno neke "inteligencije" , da krenem od samog sebe :)

"Apsolutno je nemoguće da se sve posloži da dođemo na ovaj nivo inteligencije". .. Pa sad npr da slete vanzemaljci koji imaju 50x veci koeficijent, stari su.. lupam... civilizacija od milijardu godina, da pamte sve, da znaju sve, da mogu predvideti svaku nasu reakciju 20 koraka unapred.... rekli bi pa vama se ljudi nista nije poslozilo, vi ste u totalnom haosu, sudarate se kao molekuli vazduha.

Ne namećem se, ne pokušavam da unizim ljude samo iznosnim svoje mišljenje da smo daleko od "posloženog" i da mozemo tek da poradimo na svesti, znanju...
Trovach
-2 #3 Trovach 13-09-2018 21:23
@rajs...Morate se malo vise uputiti u teoriju evolucije. Ona ne moze objasniti abiogenezu, sto i nije njen posao, ali jako dobro objasnjava evoluciju vec stvorenog zivota. Ponekad u toj teoriji postoje "rupe" jer je nemoguce pronaci svaki fosil koji je bio moj predak, ali i postojanje fosila slicnih vrsta moze pomoci. Evolucionisti sami kazu da konkretna vrsta nije u nasoj direktnoj liniji, vec samo "rodjak", ali je dovoljno slicna da mozemo popuniti neke rupe u dokazima. Traziti svaki pojedini fosil kao dokaz je isto kao da od nekoga trazimo da napamet zna svaki JMBG svih gradjana Srbije. Verujte da nauka nikada nece proglasiti za istinu nesto sto nije jako provereno.
rajs
-6 #2 rajs 12-09-2018 21:07
Ne vjerujem u teoriju evolucije, šta više čak mi je pomalo smiješna. Priča za djecu. Apsolutno je nemoguće da se sve posloži da dođemo na ovaj nivo inteligencije i izgleda. Nema šanse....
Vlado
+2 #1 Vlado 11-09-2018 19:45
Dobar dan, vece !!!

Kao i uvek, odlicni, linkovi(youtube , nasa,..),
....VRH >>>PDF
Dodaj komentar